Det siger kunderne....

Helle har luftet Liv 4 dage om ugen siden 2019. Liv er en blanding af beagle og labrador, der kræver at blive stimuleret såvel fysisk som mentalt. Begge dele bliver tilfredsstillet på turene med Helle.

Dejligt at møde en hundelufter med en flok afbalancerede dejlige hunde. Det er så fedt at side på arbejde og kunne se billeder af min hund løbe rundt i skønne omgivelser med andre søde hunde.

Liv startede hos Helle, da hun var 7 måneder og det at komme med på turene medførte, at hun fik brugt sin energi konstruktivt. Og sådan har det været lige siden. Derudover har Liv overnattet hos Helle under ferie mm. Og vi er altid 100% trygge når Liv er i Helles varetægt. Fordi Helle er en meget ansvarlig person der har styr på hundene. Det giver os god samvittighed, at Liv bliver maximalt socialiseret i løbet af arbejdsugen. Vi er måske selv lidt mindre aktive på grund af arbejde. Liv kommer ud på længere ture sammen med hendes faste hundevenner i løbet af hverdagene, hvor tiden er knap. Og vi kommer altid hjem til en glad og træt hund. Derudover giver det fleksibilitet i min hverdag. Helle tilbyder vores hund noget, vi ikke selv kan give den på hverdage. En lang tur midt på dagen i naturen sammen med en masse søde venner. Det er så dejligt at vide at Liv har været på en god lang tur og ligger træt og sover, når vi har de lange arbejdsdage. Vi er så glade for at have truffet Helle og vil altid give de varmeste anbefalinger. Helle er meget fleksibel, hjælpsom og omsorgsfuld. Helle guider os også i hundetræning og hundeøvelser og meget mere. 

Når man man se ens hund bliver så glad så snart Helle ankommer, så er man overhovedet ikke i tvivl om at Helle er dyrenes bedste ven :-) Hverken os eller Liv vil, eller kan undvære Helle :-)

Så mange tak fra os :-)

Delphina & Kenn

Vi har brugt Helle til at lufte vores hund Albert i hverdagerne i ca 8 måneder, og det er en af de bedste beslutninger vi har truffet for Albert! Han er så glad for Helle og de hunde han en gang imellem bliver luftet sammen med - Helle er virkelig god til at læse hundene og se hvem de passer godt sammen med. Helle er sød og imødekommende, betænksom og lytter til ejerens ønsker og præferencer. Man er altid tryg når ens hund er med Helle! Og - man får en garanteret glad og træt hund hjem, der har haft en oplevelsesrig dag mens ”mor og far” har været på arbejde.

De bedste anbefalinger herfra! 

Lovisa, dyrlæge.

Helle lufter vores Morgan og han er altid ekstra veltilpas de dage han har været på tur med hende... 

Sus

Det er kun for ganske nylig at vi er begyndt at benytte os af Helles service, men vi har ikke fortrudt det et' enkelt sekund. Vores dejlige boxer Emma på 6 mdr. er blevet teenager og har derfor en masse krudt og hvad der ellers høre med, som hun har brug for at komme af med i løbet af dagen og disse behov bliver indfriet fuldt ud på hendes ture med Helle og co. Når Emma har været med Helle på tur oplever vi en dejlig træt og veltilpasset hund.

Ved at benytte Helles service stifter man bekendtskab med en person der er omsorgsfuld og passioneret for vores firbenede og logrende venner. Vi er ikke i tvivl om at Emma er i trygge og kyndige hænder hos Helle. Vi kan kun varmt anbefale Helles professionelle hundeluftning. Og så er det super dejligt at modtage et billede af Emma veltilpas, i skønne omgivelser og med et tilhørende lille skriv om hvad de har oplevet den pågældende dag. 

Olivia.

Del siden