Jeg hjælper dig og dit firbenede familiemedlem.

Hunde er min passion, og jeg elsker det, jeg laver!


Jeg har dedikeret hele mit voksne liv til at hjælpe lige så dedikerede hundemennesker og deres firbenede venner med at få opfyldt behovet for daglige lufteture. På turene hundene bliver stimuleret fysisk, mentalt og socialt! Min kerneydelse er hundeluftning, hvilket jeg også bruger det meste af min arbejdstid på, men i takt med, at jeg videreuddanner mig, tilbyder jeg også individuelle forløb til løsning af træningsrelaterede hverdagsproblematikker og rådgivning til hundeejere.

Lufteture i særklasse

Når din hund er med mig på tur, får den opfyldt en stor del af sine daglige basale behov. Hver tur indeholder fysisk aktivering, mental stimulering og sociale stimulering. Vi tager jævntligt i indendørs og udendørs hundesvømmehal, laver nosework , dogparkour eller dyrker agility. Derudover har hundene individuelle præferencer i form af svømmeture langs åer eller ved stranden, hundelege eller anden aktivering såsom at snuse eller grave efter mus.

HUNDELUFTNING


Kunne du tænke dig at få hjælp i hverdagen, og vil du gerne give din bedste ven nogle spændende og sjove oplevelser sammen med andre hunde? Tillige med at det er en person med den rette faglige baggrund? Så er du det helt rigtige sted!

.

Læs mere

ADFÆRDSRÅDGIVNING


Jeg hjælper dig med at forstå og afdække din hunds behov, så I får et bedre liv sammen! 


Læs mere

INDIVIDUEL HUNDETRÆNING


God til dig der har brug for hjælp til løsning af et træningsrelateret hverdagsproblem og som ikke ønsker, at gå til holdtræning med din hund.


Læs mere

en skrivelse fra kunderne.......