PRISER

Over 5 års kombineret erfaring og højt uddannelsesniveau

Jeg  er ajourført med den nyeste videnskab og teknikker indenfor hundeverdenen der kommer fra en solid og anerkendt uddannelse i DK og resten af verden.  Er du interesseret i at få hjælp af mig, så skriv eller ring hvis du har nogen spørgsmål!

Priser på hundeluftning


Jeg tilbyder at hente hunde i Slagelse, Korsør, Skælskør, Sorø og Ringsted. Er du i tvivl om jeg dækker dit område, så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Pris - Hundeluftning

 190 kr. - 1 time

50 % rabat på hund nr 2.


Pris for rådgivning & træning


Jeg tilbyder telefonisk rådgivning, onlinemøder eller fysiske møder hjemme hos dig.
Møderne foregår morgen eller sen eftermiddag fx. Kl. 9:00 eller efter kl 16:00. 

Pris - Rådgivning/træning

500 kr (er under uddannelse).

 Træning 400kr

OBS. Af hensyn til min planlægnig og tryghed i hundegrupperne lufter jeg KUN på faste aftale ugedage. Jeg tager ikke hunde ind der ikke er omgængelig med andre hunde. Så længe I er kunder hos mig, "binder" i Jer for minmum en gåtur ugentligt. Der er en måneds opsigelse. Ved kørsel på mere end 15 km fra min bopælsadresse i Vemmelev tillægges 4kr pr. km.


Det siger kunderne...

"Vi har brugt Helle til at lufte vores hund Albert ihverdagerne, og det er en af de bedste beslutninger vi hartruffet for Albert! Han er så glad for Helle og de hunde han bliver luftet sammen med - Helle er virkelig god til at læse hundene og se hvem de passer godt sammen med. Helle er sød og imødekommende, betænksom og lytter til ejerens ønsker og præferencer. Man er altid tryg når ens hund er med Helle! Og - man får en garanteret glad og træt hund hjem, der har haft enoplevelsesrig dag mens ”mor og far” har været på arbejde.

De bedste anbefalinger herfra!" 


Lovisa, dyrlæge.

.."Ved at benytte Helles service stifter man bekendtskab med en person der er omsorgsfuld og passioneret for vores firbenede og logrende venner. Vi er ikke i tvivl om at Emma er i trygge og kyndige hænder hos Helle. Vi kan kun varmt anbefale Helles professionelle hundeluftning. Og så er det super dejligt at modtage et billede af Emma veltilpas, i skønne omgivelser og med et tilhørende lille skriv om hvad de har oplevet den pågældende dag".

Olivia.

..."Helle tilbyder vores hund noget, vi ikke selv kan give den på hverdage. En lang tur midt på dagen i naturen sammen med en masse søde venner. Det er så dejligt at vide at Liv har været på en god lang tur og ligger træt og sover, når vi har de lange arbejdsdage. Vi er så glade for at have truffet Helle og vil altid give de varmeste anbefalinger. Helle er meget fleksibel, hjælpsom og omsorgsfuld. Helle guider os også i hundetræning og hundeøvelser og meget mere.

Når man man se ens hund bliver så glad så snart Helle ankommer, så er man overhovedet ikke i tvivl om at Helle er dyrenes bedste ven :-) Hverken os eller Liv vil, eller kan undvære Helle :-)

Så mange tak fra os :-)

Sara & Kent

unsplash